21 Νοεμβρίου 2011

Βρέθηκε μούμια στο Περού μη ανθρώπινων χαρακτηριστικών!

Ακόμα ένα εύρημα που επιβεβαιώνει τις προσεγγίσεις της εναλλακτικής αρχαιολογίας για ύπαρξη όντων στο μακρυνό παρελθόν μη γήινης προέλευσης. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους...




Η ανακάλυψη έγινε από τον Rene Davila Riquelme, ανθρωπολόγο των Τελετουργικών των Άνδεων στο Ιδιωτικό Μουσείο στην επαρχία Andahuaylillas Quispicanchi.

Την ανακάλυψη ανακοίνωσε ο ίδιος στο κανάλι RPP Noticias, αποκαλύπτοντας ότι η μούμια έχει 50 ίντσες ύψος, τριγωνικό κεφάλι, μεγάλη κοιλότητα ματιών και γομφίους (γνάθο) ασυνήθιστους στους ανθρώπους.

«Δε φαίνεται για ανθρώπινο, επειδή το κεφάλι είναι τριγωνικό και τεράστιο και μάλιστα το κεφάλι είναι σχεδόν το μέγεθος του σώματος και σκέφτηκα ότι είναι παιδί, αλλά Ισπανοί και Ρώσοι γιατροί μεταφέρθηκαν για να το ελέγξουν και επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι πρόκειται για εξωγήινης προέλευσης ον», είπε μέσω του καναλιού.

Είπε ότι έχει, επίσης, στο μέτωπο την κρανιακή διάσπαση, που δεν υπάρχει σε καμία εθνική ομάδα στον κόσμο, αλλά μπορείτε να το βρείτε μόνο στις Άνδεις του Περού, όπως το οστό των Inca είναι ένα τρίγωνο στον ινιακό και υπάρχει μόνο στις Άνδεις του Περού.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται στο φως ένα τέτοιο εύρημα. Παρόμοιοι σκελετοί  μυστηριώδους προέλευσης έχουν βρεθεί συχνά, με πιο γνωστό παράδειγμα του διάσημου Φαραώ Tutankhamun με το επίμηκες κρανίο και μη ανθρώπινων γενικά χαρακτηριστικών (για το σάλο που προκάλεσε στην επιστημονική κοινότητα η εύρευση της μούμιας του Φαραώ και η προέλευση του dna του βλέπε http://www.blackstate.gr/mistiki-istoria/127-toutankhamon.html και http://ngm.nationalgeographic.com/2005/06/king-tut/mysteries/forensics): 






Άλλα τέτοια δείγματα που χρονολογούνται αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν:











Ο αντίλογος της επίσημης αρχαιολογίας είναι πως το παρατεταμένο κρανίο προκαλείται με μια τακτική που εφαρμοζόταν αιώνες πριν, όταν οι ιθαγενείς σε πολλά μέρη του κόσμου τύλιγαν από μωρά τα κεφάλια των παιδιών τους, ώστε τα κρανία τους να επιμηκυνθούν. Ίσως ήταν για την επιβεβαίωση της κοινωνικής τους θέσης, για να φέρει πλούτο, καλή τύχη, περισσότερη νοημοσύνη, ποιος ξέρει. Το γεγονός αυτό, όμως, δε δείχνει κατ' αυτούς ότι είναι εξωγήινοι. Απλά είναι μια σκοτεινή πρακτική που καταφέρεται εναντίον των παιδιών σε αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς.

Η άποψη αυτή εμμένει στην εξήγηση, βέβαια, μόνο του επίμηκες κρανίου και αγνοεί όλα τα υπόλοιπα μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά, όπως η γνάθος, τα τεράστια μάτια, το ύψος συνολικά του κρανίου και η προέλευση του γενετικού τους κώδικα.

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top