4 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous «χάκαραν» το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης


Το νέο «χτύπημα» των Anonymous είναι ελληνικό.
Περίπου στις 5 τα ξημερώματα«χάκαραν» το site του ελληνικό Υπουργείου Δικαιοσύνης,Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (www.ministryofjustice.gr).
Στην ιστοσελίδα εμφανίζεται ένας άνδρας με τη μάσκα των Anonymous και το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα αναφέρει «Aυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Οι πολίτες σας επέλεξαν για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες τους και αποτύχατε. Σκοτώσατε τη δημοκρατία.Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν, εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παρά την αντίθετη γνώμη του λαού σας. Ο λαός πληρώνει τα λάθη σας και τον κάνατε πιο φτωχό με τις επιλογές σας. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας, αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχοΔεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... Να μας περιμένετε! Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις αλλά οι κυβερνήσεις τους το λαό τους»
Στην κάρτα που εμφανίζεται στο site αποκαλύπτουν ότι γνωρίζουν όλους τους κωδικούς και το επόμενο βήμα είναι να χτυπήσουν όλα τα ελληνικά media. Μάλιστα για να αποδείξουν ότι γνωρίζουν τους κωδικούς έγραψαν και τον κωδικό της διαχείρισης του site του Υπουργείου Δικαιοσύνης.



Στο τέλος υπάρχει και ένα video σχετικό με τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008.
minjust

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top