6 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν σεμινάρια χορού, θεάτρου και yoga


Το Κινητήρας Studio υποδέχεται τη νέα καλλιτεχνική περίοδο με πίστη, πείσμα και αισιοδοξία στην γνωστή πλέον «καλλιτεχνική κατοικία», …
τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του στη γειτονιά της Ακρόπολης, εκεί όπου ενήλικες και παιδιά, καλλιτέχνες και μη, βρίσκουν κοινό τόπο έμπνευσης, δημιουργίας και ανταλλαγής σε μια περίοδο που αξίες, σχέσεις κι όνειρα δοκιμάζονται.




ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση στο πρόγραμμα Κινητήρας για ανέργους, συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά τα πρωινά μαθήματα χορού, θεάτρου και yoga, που σχεδιάστηκαν ειδικά για όσους έχουν πληγεί από την κρίση (από 3 έως 5 ευρώ, με την επίδειξη κάρτας ανεργίας).

Ο σταθερός Κύκλος Μαθημάτων 2012 ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου με ειδική προσφορά 10% έκπτωση και δωρεάν εγγραφή σε όλα τα μαθήματα μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στα μαθήματα ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Χ και ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Θ άνθρωποι από διαφορετικά καλλιτεχνικά και μη, υπόβαθρα έρχονται κοντά για να γυμναστούν, να χορέψουν, να παίξουν θέατρο και στο τέλος της χρονιάς να δημιουργήσουν μια κοινή παράσταση με την υπογραφή των επαγγελματιών της Ομάδας Κινητήρας Χοροθέαμα. Επίσης, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Ομάδας διδάσκονται μαθήματα για μικρούς και μεγάλους, όπως σύγχρονος χορός, αυτοσχεδιασμός, hatha yoga και feldenkrais.


via: http://www.culturenow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top