16 Αυγούστου 2013

Η επίθεση της ψυχιατρικής στα παιδιά- Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής/ Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ), Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD)


Με ποιό τρόπο μετέτρεψαν τα σχολεία σε κλινικές; Με ποιό τρόπο και για ποιους λόγους τα μικρά παιδιά - ακόμα και μωρά- έγιναν στόχος της ψυχιατρικής; Σε εκατομμύρια παιδιά δίνονται ψυχιατρικές ταμπέλες για φυσιολογικές παιδικές συμπεριφορές και τους χορηγούνται ψυχοφάρμακα που τα οδηγούν σε βία και αυτοκτονία.




Δείτε το απίστευτο ντοκουμέντο: οι ψυχίατροι να "εξηγούν" οι ίδιοι τι είναι η ADHD... Ένα ντοκιμαντέρ που θα έπρεπε κάθε γονιός (και κάθε δάσκαλος ή καθηγητής) να δει για την ασφάλεια του παιδιού του, αν αυτό έχει χαρακτηρισθεί ως έχον ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα. Ακούστε τα παιδιά τα ίδια να περιγράφουν πώς αισθάνονται όταν παίρνουν εθιστικά ψυχοφάρμακα για τις δήθεν ψυχικές τους ασθένειες.


ΓΕΓΟΝΟΣ: ΣΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΩΡΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ.

Σύνδεσμος για περισσότερες πληροφορίες: http://cchrgr.blogspot.com/search/label/παιδιά
Σύνδεσμος για βίντεο: http://gr.cchr.org/videos/marketing-o...

Σημαντική σημείωση: Επιλέξτε τη λίστα «Βίντεο» που βρίσκεται «ΚΑΤΩ αριστερά». Είναι πολύ εύχρηστη (αν επιλέξετε άλλη λίστα μπορεί να μπερδευτείτε). Στη λίστα αυτή η επιλογή «Διαφημίσεις της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» σας δείχνει ολιγόλεπτα τρέιλερ, ενώ όλες οι άλλες επιλογές έχουν πλήρη ντοκιμαντέρ. Όταν πατήσεις οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, βγαίνει ένα μενού με τα διαφορετικά μέρη του ντοκιμαντέρ. Επιπλέον σύνδεσμος για βίντεο: http://www.youtube.com/user/CCHRGR

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top