23 Αυγούστου 2013

CHEMTRAILS και ALZHEIMER

Στα άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ, τα εγκεφαλικά τους κύτταρα καταστρέφονται και ο εγκέφαλος τους γεμίζει με σκουπίδια που ονομάζονται πλάκες και κουβάρια. Οι ανοιακές πλάκες είναι μάζες τραυματισμένου ή πεθαμένου ιστού που περικυκλώνουν την πρωτεϊνη βήτα αμινοξύ, ενώ τα νευρο-ινώδη κουβάρια είναι μπλεγμένες ίνες μέσα σε εγκεφαλικά κύτταρα.



Η επίσημη ιατρική δεν έχει προσδιορίσει ακόμη τι προκαλεί τη καταστροφή στον εγκέφαλο των ασθενών με Αλτσχαϊμερ. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει αν το Αλτσχαϊμερ είναι μια και μόνη ασθένεια ή αν είναι μια σειρά αλληλοσυνδεόμενων παθήσεων που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες.
Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι το αλουμίνιο. Σε άτομα που πάσχουν από Αλτσχαϊμερ έχουν ανευρεθεί μεγάλες ποσότητες αλουμινίου στον εγκέφαλο τους.
Έξαρση της νόσου προβλέπουν οι επιστήμονες με τετραπλασιασμό των κρουσμάτων παγκοσμίως.
2001 - 24,3 εκατομμύρια πάσχοντες από Alzheimer
2020 - 42,3 εκατομμύρια
2040 – 81,1 εκατομμύρια 

Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανοϊκών ασθενών ανέρχεται σε 141.000 άτομα, αριθμός που αναμένεται να φτάσει τους 196.000 ασθενείς το 2020 και τους 257.000 το 2040.
Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τι προκαλεί την νόσο. Αν δεν ξέρουν το ακριβές αιτίο πώς κατάφεραν και υπολόγισαν την έξαρση της νόσου; Σε ποια στοιχεία στηρίζονται ;
Τα chemtrails, σύμφωνα με την τεχνική Welsbach , η οποία περιγράφεται στην πατέντα US 5003186, περιέχουν αλουμίνιο.

Μήπως είναι το εισπνεόμενο αλουμίνιο, το οποίο προέρχεται από τα chemtrails, ο κυριότερος ενοχοποιητικός παράγοντας για την έξαρση της νόσου;
Περισσότερα επιστημονικά στοιχεία για το συσχετισμό της νόσου με το φαινόμενο των chemtrails στην εργασία της Λιατήρη Δήμητρας, που είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο:
http://22lyk-athin.att.sch.gr/ergasies/tehnologia/chemtrails.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top