18 Σεπτεμβρίου 2013

3ος Πανελλαδικός Διαλογισμός & Οραματισμός - Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7μ.μ.στην Πνύκα

Ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας Καλεί τους φίλους της γιόγκα απ’ όλη την Ελλάδα , στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.00-20.00
για να υποδεχθούμε την Φθινοπωρινή Ισημερία, σε συνάντηση Πανελλαδικού ∆ιαλογισμού & Οραµατισμού.

O παλμός του ∆ιαλογισμού & Οραματισμού θα ξεκινήσει από την Πνύκα της Ακροπόλεως στην Αθήνα και θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα µε την συμμετοχή σας.
Καλούνται οι σχολές και οι ασκούμενοι στην γιόγκα ανά την Ελλάδα, να συμμετέχουν µε χρονικό συντονισμό, στον Πανελλαδικό ομαδικό διαλογισμό & οραματισμό.
Στις 19.00 ξεκινά µε µε δεκάλεπτη απαγγελία του ΑUM. Συνεχίζουμε µε δέκα λεπτά Πραναγιάμα - ολοκληρωμένη γιογκική αναπνοή. Ακολουθεί εστιασμός στο τρίτο µάτι,
σύνδεση µε την Παγκόσμια Πηγή Συνειδητότητας και τριάντα λεπτά διαλογισμού µε σκοπό: «Ειρήνη - Ευημερία - Αγάπη - Πνευματική Αφύπνιση για την Ελλάδα και Όλο τον Πλανήτη»

Παρακαλείσθε να είστε στον χώρο συνεύρεσης το αργότερο µέχρι τις 18.45 ώστε να τηρηθεί η ακολουθία του προγράµµατος.
Έτσι θα υπάρξει οµοιογένεια και συντονισµός στην δυναµική της οµάδας.
( Από το σταθμό του μετρό " Ακρόπολη" ανεβαίνουμε την Διονυσίου Αρεοπαγίτου , κάποια στιγμή μπροστά και ελαφρώς δεξιά μας υπάρχει ένα περίπτερο -
- παίρνουμε το δρομάκι αριστερά από το περίπτερο, ευθεία επάνω μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου (του Λουμπαρδιάρη) όπου και στρίβουμε δεξιά, στο μονοπάτι , που οδηγεί στην είσοδο της Πνύκας)  

Προτεινόµενη λευκή ενδυµασία και στρωµατάκι γιόγκα. Έχετε μαζί σας ότι χρειάζεστε , προκειμένου να καθίσετε άνετα για μία ώρα περίπου στην ύπαιθρο , σε θέση διαλογισμού.
Συντονίστρια: Κοσσυφίδου Ελένη-Ανάντα 6949981860

Καλή Επιτυχία, Αγάπη και Φως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top